Nem opbevaring og opmagasinering i Middelfart på Fyn

Vi tilbyder opbevaring og opmagasinering af dine ting

Hos Flyt365 tilbyder vi opbevaring og opmagasinering af dine ting i korte og længere perioder. Dine ejendele bliver sikkert opmagasineret hos os i Middelfart.

  • Vi tager hånd om dine ejendele og dit hjem
  • Du får en god service og en behagelig oplevelse
  • Vi er punktlige og pligtopfyldende

Tryg opbevaring tilpasset dine behov

Uanset om du er interesseret i opbevaring af dine ting i en kortere periode eller i opmagasinering i lang tid, har vi plads til at hjælpe dig.

Vi råder over et stort opbevaringslager i Middelfart med alarmer og et sundt indemiljø – så dine ting forbliver i den samme stand, som da vi modtog dem.

Kontakt os i dag for et tilbud på opbevaring, som er 100 % tilpasset dine behov.

Vælg Flyt365 til din flytning og opbevaring

Det behøver ikke at være besværligt at få dine ejendele opmagasineret hos os i Middelfart. Vores professionelle flyttefolk hjælper dig gerne. Vi giver dig også gerne en hånd med nedpakningen og sørger for, at dine ejendele bliver transporteret sikkert til vores opbevaringslager i Middelfart.

Kontakt os gerne i dag, hvis du vil høre mere om dine opbevarings- og opmagasineringsmuligheder hos os. Vi står altid klar til at hjælpe!

Altid til rådighed – 365 dage om året

Der følger et ansvar med at hedde Flyt365 – det betyder selvfølgelig, at vi flytter året rundt, og at vi er et meget fleksibelt flyttefirma.

Det samme gør sig gældende for vores opvaring og opmagasinering af dine ejendele på vores lager i Middelfart. Det tilbyder vi naturligvis også hele året rundt.

Nem og sikker opbevaring i Middelfart på Fyn

Uanset om du mangler opbevaring i forbindelse med en flytning, eller du er nødt til at få noget opmagasineret i en kortere eller længere periode, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på +45 4251 7•9•13 eller udfyld vores kontaktformular længere oppe på siden.

Når du vælger Flyt365 til din flytning og/eller til opbevaring og opmagasinering af dine ting, er du garanteret en nem og sikker oplevelse. Vi gør meget ud af, at du får en god service – og det gør du kun, hvis du får en tryg flytning samt opbevaring af dine ejendele i vores lager i Middelfart på Fyn.

National flytteservice

Vi løser alle flytteopgaver i Danmark. Derudover tilbyder vi også hjælp til handyman opgaver, rengøring, special transporter og meget andet.

Beskriv din opgave

Parat til et godt tilbud?

​Kontakt os med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

Har du en stor og besværlig flytning foran dig?

Vi besidder omfattende erfaring inden for større erhvervsflytninger og har håndteret planlægningen af hele processen i mange år. Hvis du ønsker vores assistance, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står parat til at hjælpe dig.

Har du behov for assistance med diverse opgaver eller rengøring?

Er du klar over, at udover vores flytteservice tilbyder vi også handyman-opgaver og rengøringshjælp? Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at få yderligere information

3 argumenter for at vælge os

Dette er en sikkerhed til dig.

Ansvar

Vi tager altid ansvar for vores arbejde. Dette er uanset om opgaven er stor eller lille.

Flytning med hjertet

Vi råder over et pålideligt hold af flyttemænd, som altid er klar til at levere deres allerbedste indsats.

Punktlighed

Det er en grundlæggende værdi for os at overholde vores løfter og komme til de aftalte tider.